dinsdag 26 februari 2013

Hiep hiep!

Voor Klein Musje! Hij wordt namelijk binnenkort gedoopt!

En daarvoor moet het feestzaaltje natuurlijk een beetje worden aangekleed... Dus maakte Mevrouwtje Mus een leuke vlaggenlijn!


Patroontje tekenen, knippen, stikken, strijken, biais bevestigen en letters flocken en 't was al gebeurd. Mevrouw Mus is keiblij met het resultaat!

Mijn vlagjes zijn elk 16cm breed en 18cm hoog. Tussen de vlagjes in liet ik 7 cm...



Tuto: Oon.
Flockfolie: Bambiblauw



donderdag 7 februari 2013

Terug van nooit weggeweest

Na een kleine stilte hier, ben ik terug van nooit weggeweest...

De voorbije weken heb ik niet echt veel blog-tijd gehad (en ook niet veel blog-goesting, maarkom, dat heb ik niet gezegd). Aangezien Klein Musje enorm last had van ik-wil-enkel-en-alleen-bij-mama-op-t-schootje-zitten. Ondertussen heeft hij door hoe hij kan kruipen en hij vindt het ook geweldig om overal naartoe te kuipen (vooral waar hij niet mag zijn, lees stopcontacten en stekkers). En dan geeft mij wat meer tijd, hoera!

Aangezien ik niet veel blog-tijd had, heb ik ook niet veel crea-tijd gehad. Maar 'k heb toch enkele dingetjes kunnen afwerken. Helaas zonder foto's :(.

'k Heb wat stempeltjes gemaakt én mijn mamaatje haar tafelkleed eindelijk verkort! Verder zijn er een hoop stofjes op komst, dus ik heb goeie vooruitzichten! Joepie :).

Tot gauw!

Kus,
Mus