woensdag 27 november 2013

Papier hier!

Ten huize Mus wordt er vol ongeduld gewacht op de Sint! Niet alleen omdat ik zo benieuwd ben wat klein Musje allemaal van zijn pakjes gaat vinden (oh wat is hij weer verwend!), maar ook omdat ik daarna de 'kerstdozen' uit de garage mag halen.
Ik voel me dan net een klein Mevrouwtje Mus die pakjes mag opendoen! Ieder jaar komen daar ook precies dingen uit die ik nog nooit gezien heb -ook al kocht ik die zelf het jaar ervoor-.

Aangezien dat de Sint toch nog anderhalve week op zich laat wachten vond ik het al leuk om een beetje in de sfeer te komen!

Op Pinterest vond ik wel leuke dingetjes om met papier te proberen. Met papier heb ik namelijk nooit veel opruim- en opkuiswerk. Want daar had ik geen zin in...


Ziehier mijn kerstboompje! Gepikt van hier



En mijn rendier gepikt van hier. Hoe schattig is die niet?! Alhoewel ik al weet dat er een klein Musje graag zou aan prutsen...



dinsdag 19 november 2013

Ik zat met een gat...

In mijn hoofd ook ja - meerdere zelfs -, maar dat is niet waarover ik het wou hebben.

Ik zat dus met een gat in een kleedje, ik denk dat één of ander beestje zich heeft laten gaan in mijn kleerkast. Natuurlijk - hello Murphy - is dat dan net in één van mijn favorietjes...
Niet dat het een megawauwie mooie jurk is, neen, maar wel zo gemakkelijk! Strijken is niet nodig en het valt altijd perfect. Als ik het aanheb dan is het net alsof ik niets draag, nergens geen knellende of spannende stukjes. Kortom een zaligheid! (Zeker wanneer je teveel gegeten hebt)

Maar geen paniek dacht ik, we lossen dat direct op! In mijn achterhoofd had ik al een tijdje het plan om ook eens iets van mezelf te pimpen met flockfolie... Bij deze de ideale gelegenheid.

Ik loste het gaatjes-probleem dus op met een klein stukje flockfolie. Handig én mooi! 
Het ideetje voor het strikje vond ik hier.

Jurkje: Oude collectie van JBC
Flockfolie: Bambiblauw





woensdag 13 november 2013

Mario!

Na een blogstilte van -euhm...- veel te lang dus, kom ik nog eens piepen!

Gisteren had ik weer een acute aanval van herfstmoeheid, en wat helpt er beter als medicijn dan gezellig binnen in de warmte creatief bezig zijn? Bij deze dus!

Ik had maar 10 minuutjes nodig want wist op voorhand perfect wat ik zou maken. Er lag namelijk nog een shirtje te wachten op een beetje overschot van tijd.

Resultaat van een flockmomentje in de zetel onder de deskundige commentaar van Meneer Mus 'Moet dat nu echt nog om tien uur 's avonds?'
Ja dus!
(Gelieve NIET te letten op de slechte foto en mijn nog slechtere strijkkunsten)

T-shirtje: Name It
Flockfolie: Hotfix
Patroontje Mario: Pinterest