zondag 26 januari 2014

Flex

Een aantal maanden geleden dacht ik bij mezelf: flexfolie, dat wil ik nu wel eens proberen. Flockfolie, dat was ik altijd al gewoon, maar ik heb een hekel aan die pluchekes die daar altijd opplakken!
Na een aantal keer hier rond te snuisteren besloot ik het er toch maar eens op te wagen en te bestellen.
Vrijdag kwam mijn bestelling aan en dus was een triestige zondagnamiddag zoals vandaag ideaal om dat eens uit te proberen.

't Klein Musje rustig in zijn bedje, Meneer Mus rustig voor de tv (cyclocross...), alhoewel hij ook eerder dacht dat het zijn bedje was, want toen ik zijn mening ging vragen lag hij zalig te slapen :)  
Dus twee slapende mannen in huis da's ideaal om rustig op mijn gemak te "flexen".

Ik zocht op Pinterest wat leuke ideetjes, tekende over, plakte, knipte en streek.

Resultaat:



En de details...

Vleermuisje 
Slechte belichting...

 Vliegtuig!

Klein Musje zijn favoriet is duidelijk het vliegtuig. Maarja, hij is dan ook supergek van alles wat met vervoeren te maken heeft. "Auto" "Busj" "Boo"...

Groen shirtje: Action
Blauw shirtje: Name It via Zalando
Flexfolie: Hotfix



zaterdag 4 januari 2014

Uiltjes tellen...

Klein Musje die wil al geruime tijd niet meer zonder hoofdkussen slapen... Tot nu toe gebruikten we kussenslopen van ons, maar die passen toch niet in zo'n kinderbedje dacht ik bij mezelf.

Dus... Maken we dat zelf!

Het enige wat ik nodig had is een half uurtje vrije tijd en twee stofjes.
Die stofjes vond ik nog in mijn stofjesbak en die vrije tijd kreeg ik deze namiddag dankzij Meneer Mus die eventjes op 't Klein Musje wou passen.

Ik mat snel het hoofdkussen en rekende wat extra centimeters voor het mijzelf makkelijk te maken. Ik maakte de ene kant wat langer zodat ik binnenin een 'zakje' kreeg die het hoofdkussen zou tegenhouden.

Resultaat:



Waar zijn de uiltjes?

Ook de autootjes liggen lekker zacht...



Stofjes:
Uiltjes: Onlinestoffen
Paddestoelen/Bos: Dapper - Pand Diependaele