dinsdag 15 januari 2013

Cross = crea-tijd!

Zondag 13 januari stond al een tijdje met stip aangeduid op de kalender met 'BK Cross', aangezien Meneer Mus nogal sportfanaat is...Niet dat hij daar per se naartoe wilde (maar Mevrouw Mus moest wel via die telenet-actie proberen gratis kaarten te versieren...), maar toch hij moest en zou het wel op TV zien dan!

We waren op bezoek bij Oma & Opa Mus (zijnde Mevrouw Mus haar ouders) en de mannen zaten geposteerd voor de TV en de vrouwen, tjah die waren Klein Musje aan het entertainen natuurlijk! Aangezien dat Klein Musje ook nog dutjes doet overdag was er eventjes crea-tijd voor Mevrouw en Oma Mus. (Het zit in de genen ja!)

Eerst een paar ringskes! Mevrouw Mus had via Rok en Rol leuke ringskes met rosse muntjes gezien, dus moest ze dat natuurlijk uitproberen, En de nieuwe ring is exact 6 cent waard!
Er lag ook nog een verdwaald wit dahlia'ke in de kast en daarmee heeft die ook ineens een leuke bestemming gekregen! Assorti met mijn oorbellen, ah ja!


En dan off course: nieuwe stempeltjes! De nieuwe verslaving ten huize Mus! Elk vrij moment (als er nog gommen in de aanbieding zijn toch) wordt er een stempeltje gegutst!
De nieuwste aanwinsten zijn deze: 


En er staan er nog een hoop op het programma: maar de gommen zijn op! Dus er zal eerst nog een bezoekje aan den Action moeten komen!


En dan voor af te sluiten een sfeerbeeldje van vandaag:


Sneeuw vs. zwaartekracht...

Kus,
Mus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten